Letní nákupy - PRIMARK

Ahoj ♥
Konečně už máme prázdniny a já budu mít více času na to psát články :). Minuly týden jsem byla v Primarku v Rakousku a já se rozhodla že vám ukážu, co jsem si pořídila :) Vy mi dolů do komentářů napište, jestli jste někdy byli v Primarku a jestli máte tento obchod rádi.

Jako první tu mám tuhle šifonovou halenku, kterou jsem si vzala i na včerejší vysvědčení. Je taková lososovo/růžová a strašně moc příjemná. Já ji konkrétně vzala k pleťovým kalhotám, ale skvěle by de taky hodila k riflím. Cena byla 8 € a opravdu toho nelituji. Jedinou nevýhodou možná je, když zvednete ruce tak pod pažema má větší výřez, takže je trošku vidět podprsenka. Ale jinak spokojenost veliká!



Další tu mám tílko, je hrozně pohodlné, jen jsem zjistila že o číslo menší velikost by mi taky neuškodila :D. Jelikož tam byla obří fronta na kabinky, tak jsem si věci nezkoušela a to se mi teď vymstilo. Ale myslím si že to bude ideální, jako takové to tričko co na pláži rychle hodíte přes plavky a jdete! Cena byla myslím okolo 3€.


Co ráda nakupuji v Primarku jsou basic kousky. A když jsem tam viděla tohle tričko, nemohla jsem ho ta, nechat. Je elastické a šíleně pohodlné. Hodí se jak k riflím, tak k sukni a vždycky udělá parádu! Dle mého basic kousky by měl mít ve skříni každý z nás, protože se hodí snad ke všemu! Tyhle trička se tam pohybovaly cenově od 2 - 3€.


,, To je tričko? Já myslela že sis zapomněla převlíct pyžamo''. Tak přesně toto mi řekla moje spolužačka. Ze srandy samozřejmě :D Já toto tričko úplně miluju. Je oversize a děsně pohodlný. Někdy prostě nemám chuť mít na sobě uplá trička, aby vše pasovalo nebo prostě být dáma. Proto hodím toto tričko, kraťase, culík a jsem spoko. A přesně z tohohle důvodu v tomhle tričku plánují cestovat do Bulharska, kam se v pátek chystáme :) Tričko bylo z 6€ zlevněno na 3€.


Tenhle kousek jsem tam prostě nemohla nechat! Nikdy jsem nijak neřešila co nosím na spaní. Vždycky jen vytahaná stará trička a to bylo vše.. Ale to je ták rozkošný že jsem si řekla: to jde se mnou! Pyžam, košilek a všeho možného tam měli velkou spoustu a mě uchvátily právě tyto kraťásky za 3€


Už nějakou tu dobu nenosím normální plavky, ale do bazénu nebo do moře nosím sportovní podprsenku. Je pravda že když se opalujete je to trošku blbý ale za ten pocit, že vám nikde nic neleze, nic se nerozváže, nebo nerozepne, za ten to fakt stojí! Cena podprdy byla 5€.


No a pak jsem si koupila jen nějaké ty drobnosti. Nádherný třpytkový lak, gumičky, který nám nějaký skřítek doma krade, náušnice, které už jsem doma mooc potřebovala (mimochodem jsou strašně nádherný!) a houbičky na makeup, které používám na nehty abych si udělala ombré. :)
gumičky : 1,50 €
náučnice : 2,50 €
lak na nehty : 1 €
houbičky na makeup : 1,50 €





Nákup a celý den jsem si moc užila a všem mooc doporučuji se tam jet podívat! My tam jezdíváme 2-3x do roka, většinou na nákupy na zimu a pak na léto ♥



Komentáře

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Péče o moje kudrnaté vlasy aneb ze života kudrnovlásky